mandag, januar 02, 2006

Gud er god

Godt nytt år da!
Totusenogseks... Etter en litt kjedelig start på året der jeg og fruen har ligget syke, begynner vi nå å ane konturene av vår framtid. Vi ser det så klart. Om 34 år regner vi med å eie et småbruk på Koster. Jadda.
I alle fall - Gud er god. Straks innen totusenogfem var slutt fikk vi en bil! En Volvo 850, 1996 modell! Et passende sted å rope et aldri så litet Halleluja. Vårt lille hjertebarn, Renault 5 GTS ville ikke mer. Vi ville mer. Men det hjalp lite. Da kom hjelpen fra noen fantastiske mennesker og en god Gud!

Sett din tro til Gud!

3 kommentarer:

RC sa...

Gratulerer med ny bil. Ja, Gud er god, og han ser alle våre behov og elsker å dekke dem. Han gir oss alt det vårt hjerte begjærer. Tenk for et privilegium vi som er Guds barn har. Vi er velsignet med all åndelig velsignelse i Himmelen, og har mirakelkraften tilgjengelig til enhver tid. Uavhengig av våre følelser, prestasjoner og tilstand. Gud ER virkelig god, og hans miskunn varer til evig tid!!!

Simon W sa...

ja, Gud er god. Hva hadde vi vart uten Gud?

Melvin & Karin sa...

Otroligt! Vad kul att höra! Gott nytt år från oss till er. Vi har det så kul här med Sion och Arash, det blir riktigt jobbigt när de åker. Jag har redan brutit ett av mina två nyårslöften. Gissa vilket?